Anmeldelse / Anbefaling af Morgan Blue ice-gel

Noget af det værste man som rytter kan komme ud for er, at man skal til stævne en varm sommerdag. Uanset vejr og vind så er det påkrævet at man rider i reglementeret påklædning og dette indebærer også lange støvler og ridejakke i 30 graders varme. 30 graders varme lyder måske ikke af så meget, men hvis der er 30 grader i skyggen, så er temperaturen langt højere i fuld solskin og jeg har stadig til gode at se en stævneridebane, som ligger i fuld skygge. Tværtimod så ligger en ridebane altid frit, så tilskuerne kan se noget. Dette betyder også at ikke blot den daglige træning men også stævner rides ved meget høje temperaturer. Specielt til stævnerne kan det blive ulideligt varmt, da man som før nævnt er nød til at ride rundt i alt for meget tøj. For langt de fleste dressurryttere betyder dette, at ridningen foregår i sorte lange læder ridestøvler. Og jeg kan garantere for at disse støvler på en varm sommerdag er lig med ekstrem varme i støvlerne og heraf også nogle virkelig ubehagelige lugte, når man skal have dem af igen.
Dette kom jeg til at nævne for en kammerat, som cykler en del landevejsløb og han rådede mig til at forsøge mig med noget gele stads fra en producent, der hedder Morgan Blue. Produktet som han mente at jeg kunne have glæde af hedder ice gel og er noget gele, som efter signende skulle kunne køle det indsmurte område ned med 1-2 grader. Umiddelbart troede jeg ikke på det, men eftersom at jeg ikke skulle have pungen af lommen, så var jeg villig til at prøve.
Så en dag, hvor solen stod fra en skyfri himmel og temperaturen i skyggen var på omkring 25 grader, smurte jeg mine fødder ind i et ordentligt lag og tog mine støvler på. Og jeg blev vildt overrasket – jeg følte næsten at jeg frøs mine tæer. Det var en vildt underlig fornemmelse at ride rundt i stropbluse med sveden haglende af panden og kolde (eller i hvert fald koldere) fødder. Siden da har jeg brugt Morgan Blue Ice Gel hver gang jeg rider i sommervarmen.
Hvis du er nysgerrig efter selv at prøve det – så kan du købe det hos Cykelpartner.dk til kun 89 kr. og så har du nok til en hel sommer.

icegel

Find de bedste og billigste tilbud online.