køb billige farvede rj45 kabler på tilbud

Se det store udvalg i billige internetkabler fra kabelmix

Når man skal igang med at sætte et større netværk op i et firma, så kan det ikke undgås, at samlingspunktet bliver lidt uoverskueligt, men der er en ting som man kan gøre for at afhjælpe problemet – brug farvede RJ45 kabler . Det lyder måske banalt, men det gør en kæmpe forskel den dag, hvor man skal ud og lave en ændring.
Selv om man benytter farvede internetkabler, så skal man stadig sørge for at nummerere sine internetkabler. Når jeg selv skal starte et helt nyt netværk fra bunden af, sætter jeg mig altid ned og laver oversigt over, hvilke farvede RJ45 kabler, der skal benyttes de forskellige steder.
Herunder kan du se en oversigt over mit sidste netværk.

 • Røde RJ45 kabler fra servere
 • Gule RJ45 kabler mellem switche
 • Grønne RJ45 kabler til telefoner
 • Hvide RJ45 kabler fra installationer
 • At benytte farvede internet kabler giver et meget større overblik over ens netværk og den dag, hvor man står og skal rette en fejl, så ved man med det samme, at man skal kigge efter fx et blåt RJ45 kabel eller et sort RJ45 kabel og er allerede der godt på vej i sin fejlfinding.
  At benytte farvede internetkabler behøver ikke være dyrt. Man kan sagtens finde billige farvede RJ45 kabler online og ofte kan man finde farvede RJ45 kabler på tilbud eller få mængderabat, så man ender med at få sine farvede RJ45 kabler lige så billigt som almindelig hvide RJ45 kabler.

  Mange steder kan man finde en rabatkode til onlineforhandlere af farvede RJ45 kabler og på den måde spare mange penge, når man få billige RJ45 kabler online.

  One thought on “køb billige farvede rj45 kabler på tilbud”

  Leave a Reply