Plantronics Voyager Legend Bluetooth headset – Anmeldelse

Jeg har gennem mange år forsøgt mig med rigtig mange forskellige trådløse headset til min mobiltelefon og lige ringe har det været alt sammen. Så da jeg blev foreslået Plantronics Voyager Legend, så var jeg bestemt ikke positivt stemt. Jeg har prøvet alt lige fra billige bluetooth headset og til forholdvis dyre, som skulle være rigtig god kvalitet, men alligevel slår Plantronics Voyager Legend dem alle. Ikke bare slår dette headset langt dyrere modeller – men for mig er det også det eneste brugbare trådløse headset overhovedet.
Plantronics Voyager Legend til daglig brug
Jeg blev anbefalet at benytte mig af dette headset af en lastbilchauffør, som havde brugt det i lang tid. Han påstod, at det fungerede rigtig godt både i og udenfor bilen og desuden kunne det holde strøm en hel dag.
Jeg skulle bruge mit headset i et kontormiljø, når jeg ikke arbejdede hjemmefra og eller skulle det benyttes i bilen på de lange køreture til og fra arbejde. Og jeg er yderst tilfreds med det.

My-phoneshop pris – 699 kr. Ingen gebyrer + 29 kr. til fragt. Dansk shop – levering dag til dag. (Anbefalet købssted)
Wupti pris – 699 kr. Gratis levering og ingen gebyrer. – Leveringstid 2 – 4 dage.
Modify pris – 699 kr. Gratis levering – Ingen gebyrer – Dansk shop – Prisgaranti – Dag til dag levering.

Anbefalet købssted

Man har forskellige holdninger til, hvad man vægter højest, når man skal handle. Jeg vægter service højest, da jeg ikke gider og heller ikke har tid til, at skulle have problemer ud af at handle online. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg handler et sted, hvor jeg får en god service.
Når man bestille online, så får man altid en god oplevelse, hvis man får en vare der dur. Jeg har fra starten valgt nemoware og wupti fra. Wupti pgs leveringstiden og nemoware grundet mange dårlige anmeldelser på trustpilot (dermed siger jeg ikke, at man ikke kan handle hos dem, men jeg har bare valgt ikke at gøre det af frygt for at miste mine penge). Jeg valgte at lægge en ordre på headsettet hos my-phoneshop og modify og efterfølgende annullere ordren. My-phoneshop var klart hurtigst. Jeg lagde ordren kl. 13:42 og skrev med det samme en mail til supporten om, at jeg gerne ville annullere min ordre. Jeg fik besked om at min ordre var annulleret kl. 13:48. Det må siges at være service.
Modify var næsten lige så hurtige til at svare tilbage på mail om, at de ville annullere min ordre. Men jeg har endnu ikke modtaget en automatisk mail om, at min ordres status er opdateret til annulleret eller slettet.

Derfor bliver anbefalingen at man køber hos my-phoneshop.dk.

De forskellige specifikationer på produktet kan ses på My-phoneshop.dk

Find de bedste og billigste tilbud online.