Find den billigste FELT MTB på tilbud her.


Felt MTB er et af de mærker, som har vundet stort indpas i den senere tid på det danske marked.
Hvis man gerne vil have en rigtig fed mountainbike til billig pris, så skal man overveje at købe en Felt Q520 MTB.
En FELT MTB Q520 er en vildt lækker og billig mountainbike, som godt nok ligger i den billige ende, når man snakker om mountainbike, men samtidig får man virkelig meget for sine penge. En FELT Q520 MTB er en mountainbike der bliver leveret med 24 gear, skivebremser og Lockout forgaffel. I forhold til mange andre billige mountainbikes, så er en FELT Q520 MTB virkelig en kvalitets mountainbike, som kan dække behovet for de fleste i de første mange år som mountainbikerytter. En FELT Q520 MTB har shimano gear monteret ved levering og det er ikke bare de billige shimano gear, som mange af de billige mountainbikes bliver leveret med, nej er der monteret shimano Alivio/Altus gear på en FELT Q520 MTB. Dette gearsystem er kendt for at kunne skifte rigtig hurtigt gear, hvilken kan være en stor fordel, hvis man bruger sin mountainbike til skovkørsel.
Hvis man ikke har råd til en MTB FELT Q520 eller ikke kan finde den på tilbud, så kan man overveje at købe en FELT Q220 MTB i stedet for. Det en mountainbike der er lidt billigere, men stadig får man en god og billig mountainbike for billig pris. Hvis man vælger en FELT Q220 MTB, så får man meget af det samme som en FELT Q520 bliver leveret med, men man må nøjes med 21 gear, men får stadig rustfrie skivebremser med i prisen.
Hvis du vil se mere om FELT mountainbikes så klik på linket herunder og find yderligere specifikationer på FELT MTB

One thought on “Find den billigste FELT MTB på tilbud her.”

  1. Nu kan jeg se at I linker til cykelpartner. Jeg vil bare lige sige, at det er en af de bedste webshops, jeg nogensinde har handlet i. Jeg har nogle gange kunnet finde en vare der var billigere andre steder og så har jeg altid skrevet til dem og så får man varen til den samme pris og så får man samtidig deres gode service. Jeg har engang været ude for at posten havde ødelagt en pakke også sendte de mig en ny vare med det samme uden nogle problemer – det var bare fedt så jeg handler altid hos dem. Hilsen Hanne

Leave a Reply