Billige redningsveste til børn – tilbud online

Klik her for at se flere redningsveste hos Marineudstyr

Her finder du de bedste og skarpeste priser på redningsveste til børn. Når man sejler, så er det vigtigt, at man sørger for at ens barn har en forsvarlig redningsvest på.

Redningsveste til børn.

Når man skal købe redningsvest til børn, så behøver man ikke købe de dyreste. Der findes mange billige redningsveste til børn, som er rigtig gode og som man kan få til billig pris online. Man kan være heldig at finde gode tilbud på redningsveste, men hvis man tjekker nettet lidt ud, så vil man kunne finde rigtig mange gode kvalitets børneredningsveste til priser på under 200 kr. Der er naturligvis stor forskel på de forskellige redningsveste og det ses også ret tydeligt i prisen. Den billigste redningsvest kan man få for helt ned omkring 150 kr. mens de dyreste kvalitets redningsveste koster i omegnen af 1000 kr. og også derover ind i mellem.

De vigtigste ting ved køb af redningsveste til børn:

  • Pasformen på redningsvesten.
  • Redningsvestens bæreevne.

Pasformen på redningsvesten.

En redningsvest er ikke bare en redningsvest og man skal sikre sig, at barnet har optimal bevægelsesfrihed, når barnet har redningsvesten på. Det er ikke altid de dyreste redningsveste, der sidder bedst på ens barn og derfor kan en billig redningsvest ofte dække behovet fuldt ud. Alle redningsveste til børn er har været igennem en test og i denne test af redningsvest, bliver der taget hensyn til både sikkerhed og komfort. Man kan være heldig at ens barn passer fint ind i en billig redningsvest, men andre har meget svært ved at finde en redningsvest, som passer og man kan derfor blive nød til at købe en selvoppustelig redningsvest, som desværre er noget dyrere end de billige traditionelle redningsveste.

Redningsvestens bæreevne.

En anden ting, som man skal tage meget højtideligt er redningsvestens bæreevne. Hvis der står 30 – 50 kg på en redningsvest, så skal man ikke bruge den til et barn, der vejer betydeligt mindre eller mere end det. Hvis barnet vejer for lidt i forhold til redningsvesten, så vil redningsvesten bære for meget og man risikerer at barnet glider ud af vesten eller at barnet kommer til skade med redningsvesten, da det ikke kan ligge naturligt i vandet. Hvis barnet vejer for meget, ja så siger det lidt mere sig selv, så kan redningsvesten ikke bære barnet.

En redningsvest er ikke bare en redningsvest

Det er rigtigt vigtigt at man husker på, at der er forskel på redningsveste.
Der findes de såkaldte svømmeveste og så findes der redningsveste. Svømmeveste hjælper med at holde en person flydende i vandet og er derfor rigtig god, hvis man skal stå på vandski eller er ude at fiske om sommeren, hvor man er sammen med andre. En svømmevest kan ikke holde en bevidstløs person over vandet, det kan en redningsvest.
En redningsvest er udformet, så den kan hjælpe med et vende en livløs person og holde dennes hoved over vandet. Vesten er udformet så den har en stor nakkestøtte, som holder ens hoved over vand, hvilket kan være svært for udmattede personer selv at gøre.

Loven kræver at man har en redningsvest om bord i en båd til det antal personer, som man er af sted og her skal man være opmærksom på, at svømmeveste ikke tæller som redningsveste.

One thought on “Billige redningsveste til børn – tilbud online”

Leave a Reply