Inspiration – gaver til ham

 

Der finder du en række gode ideer til gaver til ham – altså manden der ligesom alle andre mænd bare ikke kan finde ud af at skrive en ønskeseddel eller som inspiration til kvinden der vil give sin mand en god gave.

Jeg har selv stået i situationen mange gange, hvor jeg har været helt blank for, hvad jeg skulle give manden i for eksempel adventsgave, farsdag gave eller i anden anledning, hvor jeg ikke lige synes at gaven til ham skulle være et par nye sokker eller underbukser.

Den bedste gave til ham, som det er lykkes mig at give, har været en flaske massageolie og et hjemmelavet klippekort til 5 gange massage.

Jeg har i midlertid fundet en side med rigtig mange gode mandegaver. Her kan man virkelig finde den perfekte gave til manden der har alt. Det er ikke kun gaver der koster spidsen af en jetjager.

Her har de alle mulige forskellige klippekort til en smart æggekoger, så hvis du skal finde en god julegave til manden, så tag et kig, du finder helt sikkert en god mandegave her.

Her finder man gaver til ham i alle afskygninger og priser og man finder både nyttige gaver til ham og gaver til ham som er mere humoristiske og nogle gaver til ham der er totalt ubrugelige, men enormt sjove.

Så mangler du en gave til ham til advent, julegave, fødselsdagsgave, indflyttergave eller andet, så kan du måske overveje en IQ -puslespil til bare 10 kr, en lommelærke til 10 kr, et 5 tur klippekort til hans livret eller måske er gaven til ham mere et klippekort til 6 x friaften med gutterne……

Hvis han ikke er den store kok, så er den perfekte gave til ham måske et æg der lægges ned i gryden sammen med de almindelige æg og så fortæller når ægget er tilpas – denne fås også til pasta.

Hvis han rigtig skal forkæles, så er den perfekte gave til ham måske et mini bordfodbold sæt eller måske skal gaven til ham være mere actionpræget og en tur i helikopter til 750 kr – kunne måske være den helt rigtige mandegave.

I den mere sjove kategori af gaver til ham finder man en fluesmækker pistol og et vækkeur, der vækker med kærlighed.

Mulighederne er mange – så kig forbi og find den perfekte gave til ham – manden der har alt.

One thought on “Inspiration – gaver til ham”

Leave a Reply