De bedste små blink til fiskeri i Norge

I forrige uge gik ferien til Norge og som lystfisker, så skulle der naturligvis fiskes. Vi havde forinden været ude og få fingre i en del forskelligt grej både billigt og af de mere kendte mærker.
Turen var arrangeret, så man blot skulle bevæge sig 50 m, så var man ved vandet og så var det bare med at gå i gang med fiskeriet. I den uge hvor vi var af sted blev det til omkring 40 timers fiskeri og en af de helt store overraskelser var – hvilke blink der fangede fisk.

Toby Deluxe fra Abu

billige blink

Af de omkring 50 forskellige blink der var med på turen i vægtklassen 12 – 16 gram, var det et blankt Toby fra Abu der fangede næsten alt. Når der rigtigt var bid i det om aftenen, var det nærmest umuligt at smide en blå Toby i vandet uden at have en fisk med ind. Det var overvejende makrel og sej der sprang på Tobyen, men det blev da også til lidt ørred og en del torsk. Det skal dog siges at ørred gik mest efter den blå/pinke Toby og torskene var vilde med de gul/orange.

fiskegrej udsalg

Møresilda blinket

Det blink som fangede næstbedst var et blå/sølv fra Møresilda. Desværre havde vi kun et enkelt blink af denne slags med og jeg er ikke sikker på, at blinket fra Møresilda ikke havde slået Tobyen fra Abu, hvis ikke det var fordi, at vi mistede det på dag 3, ved at det satte sig i bunden. Inden da havde det gjort det rigtigt godt i forhold til både ørred og makrel. Der er ingen tvivl om at til næste tur skal der købes godt ind af Toby og Møresilda, da det faktisk næsten var umuligt at fange noget med de billige blink. Der var et par sej der blev pilket med dem, men kun en enkelt valgte at bide på et af de billige blink.
fiskegrej tilbud

Så i fremtiden bliver der ikke købt sampak med billige blink i, men i stedet vil vi prøve at teste de andre lidt bedre af og se, hvad der fanger bedst.
Både blinket fra Møresilda og de forskellige Toby fra Abu kan købes hos Fiskegrej.dk

Leave a Reply

Find de bedste og billigste tilbud online.