Kabelmix- usb-forlængerkabel

Da jeg købte mig et nyt skrivebord viste det sig, at min mus desværre ikke havde en lang nok ledning til, at den var rar at  arbejde med, da jeg lige pludselig blev stoppet af ledningen hele tiden, da denne ikke var lang nok.

Jeg er rigtig glad for min mus og jeg ville derfor være ked af at skifte den ud og da den virker fint, ville dette også være lidt spild af penge.

Jeg gik i stedet for på jagt efter et usb-forlængerkabel og dette fandt jeg billigst hos Kabelmix.dk hvor jeg bestilte mig et kabel om aftenen kl ca 20.

Allerede næste dag kl. 13 fik jeg besked om, at mit kabel var på vej med posten til mig og jeg var lidt spændt på at se, om kablet nu også levede op til forventningerne.

Det kabel som jeg havde bestilt var kun på 1.8 m, men det var også nok til brugen ved computerbordet – men det kostede kun 19,95 kr og jeg var derfor lidt spændt på at se, om kablet ville vise sig at være af rigtig dårlig kvalitet. Heldigvis blev jeg positivt skuffet og jeg pakkede det fineste usb-forlængerkabel op og både stik og kabel virkede til at være af rigtig god kvalitet.


Nu har jeg brugt kablet i et par måneder og jeg har endnu ikke haft nogle negative overraskelser med kablet og man må derfor sige, at de 20 kr til kablet + 8 kr. i fragt var givet rigtigt godt ud i forhold til at skulle ud og have fat i en ny mus.

 

De varmeste anbefalinger af kabelmix herfra.

Leave a Reply

Find de bedste og billigste tilbud online.