Robotstøvsuger test – vinder af TÆNK test Roomba robotstøvsuger.

Robotstøvsuger test fra TÆNK 2012. Roomba 555 robotstøvsuger vandt TÆNK testen for robotstøvsugere her i foråret 2012.

billig robotstøvsuger
Roomba har været på markedet i mange år med robotstøvsugere og beregnes for at være nogle af de bedste på markedet. I April 2012 lavede TÆNK en test af robot støvsuger og vinderen blev en Roomba 555. Der har været meget polemik omkring test af robotstøvsugere, da det kom frem at et firma der laver robotstøvsugere, i en tv-reklame udnævnte deres robotstøvsuger som testvinder. Der var imidlertid ikke lavet nogen test af robotstøvsugere og da det er et kvalitetsstempel at kalde et produkt for testvinder, så er dette ikke lovligt, hvis der ikke har foregået en reel uvildig test af produktet.
Video af testvinderen : www.wupti.com/Produkter/Husholdning/Stoevsugere/335653/Roomba-555-robotstoevsuger–TAeNK.html

Vinder af robotstøvsuger test

TÆNK har derimod testet robotstøvsugere uvildigt og kom frem til at den bedste robotstøvsuger er en Roomba 555. Det er dog lidt bekymrende at testvinderen kun opnår 52% i test og nærmeste efterfølgere 43%. Testen kom frem til at kun Roomba 555 har et fornuftigt optag af dyrehår fra gulvtæpper, så hvis du har dyr og gulvtæpper, så bør du vælge denne model. Støvoptaget fra gulvtæpper var alarmerende ringe og kun InDream Neato XV-15 tager lidt støv fra gulvtæpper, da denne robotstøvsuger er den eneste, der har en reel sugefunktion. Der kan dog monteres børster på denne model og dette var ikke gjort i testen.

Suveræn taber af robotstøvsuger test.

Den helt sikre taber af testen blev Melissa Auto Cleaner 640255, som kun opnåede en score på 29%, hvilket var hele 7 % mindre end den næstsidste. Melissa falder helt igennem i testen på alt hvad der har med støvsugning at gøre, den kan hverken samle støv eller krummer op fra hårde gulve eller gulvtæpper. Den klarer sig nogenlunde på batteritid og brugervenlighed og klarer sig godt på støjniveau. Så hvis du vil have en billig robotstøvsuger, der ikke kan støvsuge, men som holder batteriet længe og ikke larmer, så skal du vælge en Melissa robotstøvsuger…. Hvis du gerne vil læse mere om de forskellige robotstøvsugere – så kig her.

Leave a Reply

Find de bedste og billigste tilbud online.