Køb billig cykelholder – mange tilbud online netop nu.

Når vintertiden kommer en i møde som cykelrytter, må man altid stille sig de samme spørgsmål. For det første Hvilken cykelholder skal jeg have? – og for det andet kan jeg finde en billig cykelholder?
Da der findes et rigtigt bredt udvalg i forskellige former for cykelholdere, så har vi forsøgt at fortælle lidt om de forskellige modeller her.

Arbejdsstand.

Topmodellen af cykelholdere til reparation er en såkaldt arbejdsstand til cykelreparation. Denne model giver mulighed for let at regulere i højden og man har mulighed for at tage sin cykelholder til reparation med sig. Der findes to modeller af denne form for arbejdsstand til cykelreparation hvoraf den ene er foldbar, så den let kan foldes sammen og medbringes, hvis man har brug for at have en transportabel arbejdsstand til cykel

Cykelholder til bil.

Cykelholdere til biler er næsten uundværlige, hvis man har børn eller hvis man kører racercykel. Der findes rigtig mange forskellige cykelholdere til biler. Når man skal have ny cykelholder, så skal man overveje nøje om man skal have en cykelholder til en, to eller tre cykler. Man kan få cykelholdere til både bagklap og til anhængertræk og i mange kvaliteter. Hvis man vælger at købe en billig cykelholder til 2 eller 3 cykler, så skal man indstille sig på, at den nok ikke holder helt så længe, som hvis man køber en Thule cykelholder / cykelstativ. Thule laver nogle rigtig gode cykelholdere, som kan holde i rigtig mange år. Du kan læse mere om de forskellige cykelholder til bil her.

Væghængt cykelholder.

Hvis man har en væg fri og kun skal benytte cykelholder til opbevaring, så er det klart at foretrække, at købe en billig cykelholder til væggen. Man kan få flere forskellige slags og der er både dyre og billige modeller af cykelholdere til væggen. Hvis man bare vil have et enkelt vægbeslag til at hænge cyklen op i, så kan man få et billigt vægbeslag rigtig billig pris. Hvis man gerne vil have en vægskinne til at hænge cyklen op i forhjulet, så skal man af med lidt mere, men får også en rigtig flot opbevaring af sin cykel. Man kan også få en cykelholder, der er et cykelophæng som en krog. Dette cykelophæng er billigt og kan ofte findes på tilbud online.

Udstillingsholder til cykel.

Hvis man skal have en cykelholder, hvor cyklen skal kunne stå på gulvet, så kan man få en cykelholder til udstilling. En udstillingsholder til cykel kan man finde online til omkring 150 kr. Denne type cykelholder skal monteres på cyklen og man kan derfor ikke lige løfte den ned og tage en tur på den. Men det ser til gengæld rigtigt flot ud at have sin cykel placeret i en udstillingsholder til cykel.

Cykelholder til loft.

Hvis man ikke har så meget guldplads eller så meget vægplads, så kan man vælge at købe loftkroge til ophæng af cykel. Loftkroge til cykler er virkelig billige og de billigste loftkroge til cykler koster kun omkring 20 kr. på tilbud online. Og disse billige cykelholdere koster ikke 20 kr. pr stk. Man får faktisk et helt sæt loftkroge til cykel for en flad tyver. Hvis man benytter loft kroge til cykel, så kan man let lige tage cyklen ned og køre en tur på den, da loft kroge til cykler benyttes ved at hænge cyklen i enten dens forhjul eller baghjul.

Cykelholder til reparation.

Hvis man skal have en billig cykelholder til reparation, så kan man få nogle billige ophængskroge til cykler også kaldet reparationskroge til cykel. Disse kroge kan naturligvis også bare bruges til vinteropbevaring af cykel. Det smarte ved cykel reparations kroge er, at krogene er monteret i kæder og man kan derfor justere arbejdshøjden. Et sæt med to cykelkroge i kæde kan man altid finde til priser på omkring 50 kr.
Tip:Et sæt cykelkroge er som sagt meget billige og derfor er det heller ikke et produkt, som er af højeste kvalitet. Derfor må man forvente, at de to plastikdutter, som er monteret for enden af hver krog ikke sidder særligt godt fast. Min erfaring er, at de altid falder ud og forsvinder i løbet af forholdsvis kort tid. Derfor plejer jeg altid lige at køre en omgang gaffatape rundt om krogen, når jeg køber et nyt sæt. Men herudover skal der kun være ros til disse meget billige og eller funktionelle og holdbare kroge.

One thought on “Køb billig cykelholder – mange tilbud online netop nu.”

  1. Hejsa. Jeg vil bare lige sige, at jeg har den cykelholder til væg, som også bliver anbefalet her og den er jeg rigtig glad for. Førhen havde jeg en cykelholder til væg, som jeg købte billigt i T-Hansen, men de ridsede min cykel og jeg gik derfor på jagt efter en anden. Og jeg kan varmt anbefale denne cykelholder til væg – den er vildt god og ret let at montere.

    Med venlig hilsen
    Vivian

Leave a Reply