OBH 6081 Power massager – anmeldelse / test

OBH 6081 Power massager er et billigt massageapparat til at give en dybdegående massage af ømme muskler.
Der findes en del forskellige apparater på markedet, men efter at have læst en test, valgte jeg selv, at det var en OBH 6081 Power massager, som jeg ville afprøve.

Test af OBH 6081 Power massager.

Jeg købte min OBH 6081 Power i starten af januar efter at have haft problemer med muskelspændinger i nakke og skulderbladsregionen i flere måneder. For ikke at få alt for mange spændinger, gik jeg løbende til massage hos en uddannet fysiologisk massør. Men for at holde knuderne i nakken væk, var jeg efterhånden nød til at gå til massør en gang i ugen, hvilket sled ret hårdt på pengepungen. Og derfor valgte jeg at købe en massager.
Jeg har nu i skrivende stund brugt min OBH 6081 Power massager i ca. 4 måneder og jeg må sige, at jeg er meget positivt overrasket. Jeg kan nu nøjes med at besøge min massør en gang i måneden og jeg forventer at jeg på sigt måske kan slippe helt for denne udgift.
obh massage

Første indtryk af OBH 6081 Power

Jeg havde kigget en del på nettet for at finde den bedste pris på en massager og siddet og tjekket forskellige tilbud ud. Efter lang tids søgen og undersøgen fandt jeg ud af, at jeg ville få mest for mine penge ved at købe en OBH 6081 Power massager – i hvert fald, hvis den holdt, hvad producenten lovede. Man kunne godt få en meget billig massager, men den havde ikke de samme funktioner med infrarød varme og forskellige programmer, så jeg valgte at forsøge at finde en OBH 6081 Power på tilbud eller se om jeg kunne få en god pris på den. Først gik jeg til min lokale isenkræmmer. Her blev jeg noget overrasket, da jeg så den faktiske størrelse af massageren. Den var langt større end jeg forventede og virkede til at være af noget bedre kvalitet end de lignende modeller.

Bedste pris på nettet

Jeg havde dog set, at jeg kunne få en langt billigere pris ved at handle online og jeg fandt ud af, at jeg kunne få den billigst hos wupti.com

Samlet anmeldelse af OBH 6081 Power

Det er et forholdsvis stort og tungt apparat. Det kan være svært selv at håndtere den, hvis man gerne vil bruge den siddende grundet vægten. Man kan dog også drage fordel af vægten og benytte den liggende, hvor den giver en rigtig god massage og er let at håndtere grundet det lange håndtag. For massagen skal den have topkarakter, da den giver en rigtig god og behagelig massage og de mange indstillinger giver mulighed for både at få en lidt hårdere massage og en stille og rolig massage.
Jeg vil helt klar anbefale dette produkt.

Find de bedste og billigste tilbud online.