Robotstøvsuger – enhver kvindes følgesvend.

Køb et af markedets vidundere indenfor teknologi til at være en god husmor, det har jeg gjort og jeg har ikke fortrudt et sekund at jeg har købt mig en robotstøvsuger.

billig robotstøvsuger

Billig robotstøvsuger.

Jeg startede ud med at købe en irobot roomba, som dengang var den billigste robotstøvsuger. Bortset fra at de bestemt ikke var nogen støvsvag robotstøvsuger, så var jeg virkelig glad for den. Efter at jeg er begyndt at bruge robotstøvsuger, så er jeg ikke bare fri for at gå rundt med den almindelige støvsuger, men faktisk så mindsker min robotstøvsuger mængden af støv i mit hjem, så jeg kan nøjes med at støve af en gang hver 14. dag, hvor jeg førhen tørrede støv af en gang i ugen.

 

 

Udsalg / Tilbud på robotstøvsuger.

robotstøvsuger tilbud

Da jeg kiggede efter min første robotstøvsuger, var det lige efter nytår altså i januar hvor alle forretninger holder kæmpe januar udsalg. Jeg havde fået lidt penge i julegave og skulle derfor på udsalg på robotstøvsuger. Jeg var meget heldig og fandt en på tilbud til 2222 kr. Før der var sat tilbud på robotstøvsugeren, havde den kostet næsten 5000 kr., så der var jo en del at spare ved at købe robotstøvsuger på udsalg. Der var også en anden robotstøvsuger på udsalg til 4444 kr. men da det var min første robotstøvsuger, så turde jeg ikke købe den, selvom det var et meget godt tilbud på robotstøvsuger. Det kunne jo være at jeg kom hjem og slet ikke blev glad for den.

Jeg synes, at det var en stor beslutning, at bruge så mange penge på en maskine, men jeg havde længe kigget på pris på robotstøvsuger og dette var en meget billig robotstøvsuger. Der var mange tanker der arbejdede imod at købe den.

 

 • Kan en robotstøvsuger gøre ordentligt rent?
 • Er en robotstøvsuger dyr i drift?
 • Kan en robotstøvsuger klare kattehår og hundehår?
 • Ødelægger en robotstøvsuger ting?
 • Kan en robotstøvsuger køre fra rum til rum?
 • Vælter en robotstøvsuger ting?
 • Hvor meget larmer en robotstøvsuger?

Men jeg valgte alligevel at prøve den og jeg fik et positivt svar på de fleste af mine spørgsmål.

God rengøring med en robotstøvsuger.

test af robotstøvsuger

En robotstøvsuger gør rigtigt godt rent, men der er både steder hvor den ikke kommer så godt som en almindelig støvsuger og steder hvor den kommer bedre. Jeg har min robotstøvsuger til at køre hver dag, da jeg har et hjem på næsten 170 kvm. Den robotstøvsuger som jeg har kan ikke holde strøm til at tage hele huset af en gang. Det tror jeg faktisk ikke, at der er nogen robotstøvsugere der har strøm nok til. Men der er nogen robotstøvsugere, som har styr på, hvor langt de er nået i deres rengøring og de kan derfor køre retur i laderen, når der ikke er mere strøm på og lade op og så fortsætte, der hvor de var kommet til. Det kan min ikke, men ved at jeg lader den køre hver dag, så lykkes det den alligevel altid at komme rundt i hele huset flere gange i ugen. De største fordele ved en robotstøvsuger frem for en almindelig støvsuger er, at de kan køre ind under møbler, som fx en sofa. Jeg må ærligt indrømme at inden at jeg fik min robotstøvsuger blev der ikke støvsuget under den ene af mine sofaer hver gang. Min ene sofa er meget lav og man kan kun komme til under den ved at flytte den. Den anden jeg har en lidt højere, så under den bliver der støvsuget hver dag. En anden ret stor fordel er, at en robotstøvsuger er posefri og man har derfor en robotstøvsuger, der er billig i drift. Af og til skal man købe et nyt hjul til sin robotstøvsuger eller måske en ny børste til robotstøvsugeren, men set i forhold til, hvad det koster at købe poser til en støvsuger, så koster det næsten ingenting at benytte en robotstøvsuger. Der er en ret stor ulempe ved en robotstøvsuger – den kan ikke støvsuge ovenpå panelerne. Så en gang i mellem skal man lige have den almindelige støvsuger frem og ordne sine paneler.

Robotstøvsuger og hundehår / kattehår.

Denne robot støvsuger er specielt lavet til kæledyrs hjem

Jeg har ikke selv kæledyr i hjemmet, men af og til har jeg været dyrepasser for venner og familie, så min robotstøvsuger har både stiftet bekendtskab med hundehår og med kattehår. Den har kørt lige så fint og der er ikke nogen hundehår eller kattehår, der har sat sig fast i robotstøvsugens børster eller på nogen måde skadet min robotstøvsuger. Faktisk har det været en hel befrielse at komme hjem og se at min robotstøvsuger havde klaret hele arbejdet for mig. Inden at jeg fik en robotstøvsuger, var det en pestilens at skulle i gang med støvsugeren hver dag efter arbejde, når jeg passede min venindes to schæfere og en dansk svensk gårdhund på samme tid. Men med robotstøvsugeren var det som en leg.

Robotstøvsuger med føler.

En robotstøvsuger har en sensor og en føler foran. Sensoren er følsom overfor lys og den vil derfor se skygger, når den kører hen imod en forhindring. Når en robot støvsuger ser denne forhindring sætter den farten ned og kører stille hen imod den genstand, som står foran den. Når robotstøvsugeren kommer helt hen til genstanden vil den føler, som sidder foran på robot støvsugeren blive trykket ind og robot støv sugeren vil køre væk fra tingen igen. Hvis man har meget lette ting stående, kan robot støvsugeren finde på at skubbe rundt med tingene – jeg kommer af og til hjem og finder en af mine sutsko i gangen i stedet for i soveværelset. Så det er med at få ryddet op for lette ting. Robot støvsugeren tager nemlig ikke hensyn til, hvor det er lettest for dig at få fat i dine sutsko igen, så hvis du ikke vil hente dem ud under sengen, så sæt dem et sted, hvor robot støvsugeren ikke kan komme til dem.

Robotstøvsugere og dørtrin.

anbefaling af robotstøvsuger

En robotstøvsuger kører rigtigt fint fra rum til rum og ved mange modeller medfølger der både et fyrtårn og en virtuel væg. Et fyrtårn hjælper robotstøvsugeren med at bliver klar over, at den nu kører ind i et andet rum. Dette vil sige at den nulstiller sin beregning af rummet og starter en ny, så den kommer overalt i rummet. Hvis der er steder, hvor man ikke vil have sin robotstøvsuger til at køre hen, så sætte man en virtuel væg op og robotstøvsugeren vil så vende om, når den når til denne væg. En af de ting som jeg har været lidt træt af med min IRobot er, at den er umådelig dum…. Mange andre modeller såsom InDream robotstøvsuger og Neato Robotstøvsuger er kloge nok til at stoppe, hvis de når til en trappe – det gør en IRobot ikke. Min brusekabine er lavet så man går ned i den og hvis jeg glemmer at lukke døren til badeværelset, så er det helt sikkert, at jeg skal ud og hente min robotstøvsuger der. Og en IRobot støvsuger lærer ikke af sine fejl…… Hvis man derimod køber en Samsung robotstøvsuger, så får man en robotstøvsuger, som ikke begår den samme fejl igen og igen. En Samsung robotstøvsuger har loftscanner i og lærer på den måde rummene i din bolig at kende. Desværre har jeg ladet mig fortælle, at en Samsung ikke gør særligt godt rent. Jeg har en nabo, som har en Samsung robotstøvsuger og de er bestemt ikke begejstrede for den.

Robot støvsugeren er forsigtig.

Som jeg skrev længere oppe, så er robotstøvsugeren meget forsigtig og vælter ikke dine ting. Jeg har dog sommetider måttet sætte juledekorationer eller andet på skridsikkert underlag, for ikke at skulle til at sætte ting på plads, når jeg kom hjem og min robotstøvsuger havde været i gang.

Robot støvsuger og larm.

bedste robotstøvsuger

Larmer en robot støvsuger? Svaret er ja og nej. Ja nogle robot støvsuger larmer så meget, at man ikke kan have dem kørende mens man selv er i rummet. Og nej nogle robot støvsuger larmer så lidt at du kan se fjernsyn mens den kører om benene på dig. Personligt vælger jeg en InDream robot støvsuger næste gang. En af mine naboer fik en for noget tid siden og ihh hvor er jeg jaloux. Min næste robot støvsuger bliver helt klart en InDream robot støvsuger. Fordele:

 • Billig robot støvsuger i indkøb
 • Billig robot støvsuger i drift
 • Næsten lydløs robot støvsuger
 • Lille robot støvsuger
 • Let robot støvsuger
 • Programmerbar robot støvsuger

Jeg håber at du har fået svar på nogle af de samme spørgsmål om robotstøvsugere, som jeg selv stod med, da jeg skulle vælge til eller fra. Og jeg vil bestræbe mig på at få sat mig ned og skrevet noget mere om robot støvsugere i nærmeste fremtid og håber på, at flere vil gøre sig selv den tjeneste at anskaffe sig en robot støvsuger.

Leave a Reply

Find de bedste og billigste tilbud online.