Billige cykelholdere på tilbud online.

Se flere cykelholdere her

Man kan købe mange forskellige cykelholdere til bil og man kan finde mange både billige cykelholdere og nogle væsentligt dyrere cykelholdere til bil. Man kan altid finde en billig cykelholder til anhængertræk eller en cykelholder til bagklap billigt på tilbud online, hvis man holder øjne og ører en lille smule åbne. I efteråret kommer der ofte nye modeller cykelholdere til anhængertræk men også cykelholdere til bil uden anhængertræk og man vil derfor ofte se udsalg på cykelholdere der og kunne finde de enkelte modeller cykelholdere på tilbud.
Når du skal ud og have en cykelholder bør du overveje følgende modeller:

  • Cykelholder til anhængertræk
  • Cykelholder med vippefunktion til anhængertræk
  • Cykelholder til bagklap
  • Cykelholder til bil uden træk
  • Cykelholder til tag på bil.
  • Cykelholder til tagbøjler
  • Cykelstativ til anhængertræk.
  • Thule cykelholder.

Her vil jeg forsøge at vise forskellen på de forskellige cykelholdere til bil.

Alm. billig cykelholder til anhængertræk.

Hvis man har anhængertræk på sin bil, så har man mulighed for at købe nogle af de billigste cykelholdere til bil. De meste kendte cykelholdere til anhængertræk er en model, som kaldes en saksemodel. Sådan en cykelholder til bil kan man få rigtigt billigt og den er let at håndterer og fylder ikke meget, når den ikke er i brug. Hvis man køber en billig cykelholder til anhængertræk, så har man plads til 1 cykel eller til 2 cykler.
Hvis man gerne vil have en cykelholder til flere cykler, så skal man ikke kigge efter en af de helt billige cykelholdere til anhængertræk.

Cykelholder med vippefunktion.

En cykelholder med vippefunktion minder meget om den almindelige saksemodel, men den giver mulighed for at vippe cykelholderen, så man kan komme i bagagerummet og desuden giver vippefunktionen også mulighed for at have 3 cykler eller nogle laver cykelholder til 4 cykler til anhængertræk.

Cykelstativ til anhængertræk.

Forskellen på en cykelholder til anhængertræk og et cykelstativ til anhængertræk er, at på en cykelholder hænger cyklerne i cykelrammen, hvor de på et cykelstativ til anhængertræk står ovenpå stativet. Altså står cyklerne på samme måde, som hvis man stiller dem op af en væg. De fleste modeller cykelstativ til anhængertræk har en vippefunktion, så man stadig kan benytte bagagerummet på bilen uden at skulle afmontere samtlige cykler. Man kan være heldig at finde et cykelstativ til anhængertræk billigt, men denne type cykelholder til bil ligger i den dyre ende af skalaen og man skal være heldig for at finde et billigt cykelstativ på tilbud. Man kan få cykelstativer til både 1 – 2 – 3 og 4 cykler.

Cykelholder til bil uden anhængertræk.

Hvis man har en bil uden anhængertræk, så kan man sagtens stadig have cykler med bagpå bilen. Man kan nemlig får nogle helt specielle cykelholdere til bil uden anhængertræk. Disse bliver monteret direkte på bilens bagklap og bliver lavet som cykelholder til både 1 cykel, cykelholder til 2 cykler, cykelholder til 3 cykler og nogle enkelte producerer også cykelholder til 4 cykler til bil uden anhængertræk.

Cykelholder til bagklap.

Hvis man vælger at købe en cykelholder til bagklap, må man forvente at man ikke kan benytte bagagerummet mens man har cykler på. En cykelholder til bagklap bliver monteret ovenpå og på indersiden af bilens bagklap og hviler samtidig ned på bilens bagende og det vil derfor være umuligt at benytte bagagerummet mens der er monteret cykler i cykelholderen.

Cykelholder til tagbøjler.

Hvis man skal på ferie og derfor skal have campingvogn efter bilen, så har man mulighed for at købe en cykelholder til tagbøjler. Man kan få en meget billig cykelholder til tagbøjler – de ligger i prisklassen under 200 kr. Det eneste som det kræver at benytte en cykelholder til tagbøjler (ud over naturligvis tagbøjler) er en person der er høj og stærk nok til at løfte cyklerne derop. Hvis man vælger at benytte en cykelholder til tagbøjler, så kan man til gengæld sagtens finde en cykelholder til både 3 cykler og 4 cykler. Ulempen ved at benytte en cykelholder til tagbøjler er, at på lagt de fleste modeller skal man afmontere forhjulet på cyklen,

Thule cykelholder til 2 cykler.

Hvis man gerne vil have toppen af poppen indenfor cykelholdere til anhængertræk, så skal man tage et kig på Thule RideOn cykelholder til to cykler. Thule RideOn er en super kvalitets cykelholder til biler med anhængertræk. Thule RideOn til to cykler er naturligvis lavet med en smart vippefunktion, så man altid kan komme til bagagerummet.

Thule Euroway til to cykler.

Thule laver en model som hedder Euroway. Dette er deres topprodukt indenfor cykelholdere. Thule Euroway er en letvægts cykelholder med plads til to cykler og Thule Euroway har rigtig mange smarte funktioner til både fastspænding og løsgørelse af cykler let og hurtigt fra cykelholderen.

Thule cykelholder til 3 cykler.

Både Thule RideOn og Thule Euroway bliver lavet til 3 cykler også. Som ved Thule RideOn til to cykler giver Thule RideOn til 3 cykler muligheden for at vippe cykelholderen, så man let kan komme til i bagagerummet. Hvis man vælger storebror nemlig Thule Euroway, så får man også en vippefunktion, men på Thule Euroway er der et smart pedal, som man kan træde på og derved har to hænder fri til at holde ved cyklerne, når disse skal vippes for at give adgang til bagagerummet.


One thought on “Billige cykelholdere på tilbud online.”

Leave a Reply