Tagrenderenser Irobot Looj – en robot til at rense tagrender

Tagrende robot til rensning af tagrender.

Der findes nok ikke nogen, der ikke ved, at man kan få en robot til at støvsuge og til at slå græsplænen. Men teknologien slutter ikke der – vidste du – at man kan få en robot til at rense sine tagrender? Det kan man og her er det ikke som ved andre former for robotter udelukkende tidsbesparelsen, der er afgørende for at man vil have sådan en. Irobot Looj hedder den smarte tagrenderenser og den bør være en del af din beholdning af værktøj, da den ikke blot sparer dig for tid, men den sikre også, at man ikke står og strækker sig ud til farlige stillinger på en stige, når man ikke gider at flytte stigen og så risikerer du heller ikke at skramme dine tagrender med stigen eller i værste fald at bøje dem.
billig irobot looj

Hvad er prisen på en robot til at rense tagrender?

En IRobot Looj kan købes for 2499 kr. eller for 65 kr. pr. måned, hvis man er til afbetaling. Da varen i skrivende stund er forholdsvis ny på markedet, så er der ikke den store forskel på, om man køber sin IRobot Looj det ene eller det andet sted. Der er er dog ingen tvivl om, at efterhånden, som produktet bliver mere og mere kendt, så vil man få lettere ved at finde denne fede robot på tilbud både i de fysiske forretninger og i onlinehandlen.
Hvis man vil have en chance for at få fat i en billig tagrenderenser fra IRobot, så vil jeg dog anbefale, at man bruger sin tid på at lede efter de bedste priser online, da det er meget sjældent, at man kan finde elektronik til den billigste pris i de fysiske forretninger. Man man skal selvfølgelig aldrig udelukke nogen muligheder, da der jo også kommer forskellige tilbud fra de fysiske forretninger på lige fod med de gode tilbud, som man kan finde online. Oftest viser det sig bare, at den billigste pris er online, da disse forretninger ikke har den samme udgift til lokaler og ekspedienter, som en fysisk forretning har.
Hvis man ikke synes at man har knap 2500 kr. til en tagrenderenser, så kan man overveje at købe sin nye IRobot på afbetaling. Der er flere forhandlere, som tilbyder denne løsning og ofte er der så meget konkurrence, at man ikke kommer til at give ret meget mere, hvis man benytter sig af afbetaling.
tagrende robot

Fordele ved en robot til rensning af tagrender

Ud over at det naturligvis er noget lettere at stå og kigge på at en robot laver arbejdet med at fjerne skidt fra tagrenderne, så har en Irobot Looj flere andre gode fordele.

  • Stor sikkerhed ved rensning af tagrender
  • Hurtig rensning af tagrender i forhold til manuel rensning
  • Ingen skader på tagrender
  • Grundig rengøring af tagrenderne
  • Sjov og teknisk måde at gøre sine tagrender rene på

Stor sikkerhed ved rensning af tagrender

Når man skal rense sine tagrender, så skal man uundgåeligt op og klatre på en stige. Ofte skal man stå steder, hvor det er meget svært at komme til og derfor bliver det ofte nogle meget akavede stillinger, som man står i og ikke altid kan man komme til at stille stigen helt optimalt, så den står godt fast. Med en tagrenderenser robot kan man stille sig et sted, hvor det er let at komme til og så kan man lade IRobot Looj lave arbejdet, mens man selv stå godt og sikkert. Skulle robotten komme i vanskeligheder, så kan man let hjælpe den på rette vej ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening.

Hurtig rensning af tagrender i forhold til manuel rensning

Når man benytter sig af en automatisk tagrenser, så bliver man desuden meget hurtigere færdig end hvis man skal gøre det på den gode gammeldags og traditionelle måde. Specielt hvis man har et hus i to plan, så tager det rigtig lang tid at skulle op og ned af stigen hele tiden og flytte den hen til det næste sted. Med en IRobot Looj tagrenderenser kan man sætte stigen op fx midt på en lang tagrende og så kan man blive stående der indtil, at ens tagrenderenser har kørt hele turen igennem og gjort det hele rent for en. IRobots tagrenderenser er ikke særlig høj og derfor kan den let komme under eventuelle samlinger i tagrenden, så den ikke sætter sig fast. Og skulle der være en klump gammel skidt i tagrenden, som robotten kører lidt fast i, så kan man sætte den i bakgear med fjernbetjeningen og så lade den køre hen til problemet på ny, så man ikke skal til at kravle ned af stigen og hjælpe den igang.

Ingen skader på tagrender

Ofte når man skal rense tagrender, så ender det med, at ens tagrender har både skrammer og buler efterfølgende. Med de gammeldags tagrensere, der er lavet i stål eller hård plastik, så kommer man let til at ridse tagrenden, da man enten står og strækker sig for langt ud eller fordi man har sin tagrende renser siddende på et langt skaft for at man kan nå. Desuden så skal man flytte sin stige hele tiden og derved kan man komme til at ridse tagrenden udvendigt, men hvad langt værre er – man kan komme til at placere stigen på et sart sted, og når man så kommer op på stigen, så bøjer man tagrenden. Når en tagrende først er bøjet, så er det meget svært at rette den ud igen, så man ikke kan se, at den har været bøjet og desuden, så får tagrenden en tendens til at blive utæt, hvis man er kommet til at bøje den i nærheden af en samling.
En IRobot tagrenser robot er lavet så alle de udsatte steder er beskyttet med plastik, så man ikke laver ridser i sine tagrender.

Grundig rengøring af tagrenderne

Ragrende robotten fra IRobot har på samme måde som deres robotstøvsugere en sensor, som tjekker om der er meget snavset et sted. Hvis tagrenderenseren finder et sted, hvor der ligger rigtig meget skidt, så kører den selv frem og tilbage indtil den registrer, at der er pænt rent i tagrenden.

Find de bedste og billigste tilbud online.