Billige konfektforme kan købes billigt online.

I mange år har mit julekonfekt bestået af noget marcipan med forskelligt indhold, som efterfølgende var dyppet i forskellige former for chokolade til at forhindre, at det blev alt for tørt og kedeligt inden vi nåede til julen. Men dette har ændret sig meget.
For nogle år siden faldt jeg over et gammelt blad fra ude og hjemme og heri var der en hel masse opskrifter på hjemmelavet chokolade konfekt, så det måtte prøves og herefter har hver jul stået på hjemmelavet julekonfekt af forskellige typer.

Find flotte forme til at lave konfekt med her!


billige

Billige konfektforme.

Førhen måtte man virkelig spytte i kassen, hvis man ville have fat i nogle rigtige konfektforme og så var de desuden forfærdelige at arbejde med. I dag kan man gå i en hvilken som helt isenkram forretning og finde konfekt forme, som alle har råd til, men der er faktisk en endnu bedre løsning på det med at skaffe sig nogle billige konfekt forme – fordi online finder du altid billige konfekt forme. Hvis du skal købe en konfekt form hos en isenkrammer, så er du altid afhængig af enten at betale fuld pris eller af, at du måske kan være heldig at finde dine nye konfektforme på tilbud. Hvis du handler online, så kan du altid finde en eller anden forhandler af konfektforme som har et rigtigt godt tilbud og på den måde få fingre i nogle rigtig fine og billige forme til konfekt.

Chokoladekapsler

Hvis man bare vil have nogle helt billige engangsforme til konfekt, så kan man gå efter de forme, som også bruges til iskonfekt. Det er alu skaller, som man kan få i mange forskellige og meget flotte farver. Der er også nogle der kalder disse forme har rigtig mange navne og er kendt som blandt andet, chokolade skaller, chokolade kapsler, alu kapsler, praline forme eller pralin forme. Chokolade kapsler kan ikke bruges til alle former for konfekt, men er helt ideelle, hvis man har noget forholdsvis flydende, som man skal have formet og lavet til et stykke håndterbar konfekt. Det kan fx være ischokolade eller forskellige former for praline, som er helt perfekte konsistenser til at komme i chokolade kapsler eller pralineforme. Chokoladekapsler fås i to forskellige prisklasser alt efter om det er papir kapsler eller om det er alu kapsler. Typisk koster papirkapsler omkring 25 øre stykket og aluformene varierer lidt mere i pris, da det kommer an på, om man gerne vil have de klassiske runde chokoladekapsler eller om man er på udkig efter kræmmerhuse til at komme sin konfekt af chokolade eller praline i.
Hvis man gerne vil have de almindelige runde kapsler, som bliver brugt til iskonfekt og ofte også er dem, som man ser i diverse kasser med fyldte chokolader, så kan man få dem til omkring 35 – 40 ører pr. stk. og hvis man gerne vil have kræmmerhuse, så koster de mellem 65 ører og helt op til en krone pr. stk.

Find de bedste priser på chokolade kapsler her!

Konfektforme til chokolade.

Når man skal bruge sine konfektforme til chokolade, så er det bedst enten at få fat nogle af silikone eller nogle folieforme. Folieforme er de konfektforme af aluminium, som man altid støder på i en æske god chokoladekonfekt fra fx Anton Berg. Disse folieforme er vildt gode til nogle former for konfekt, hvor konfekt med blød midte og en chokoladeskal kun kan laves i en silikoneform. Grunden til at jeg skriver, at de kun kan laves i en silikoneform er, at rigtig mange andre forme slet ikke er fleksible nok til, at man kan få sin konfekt ud efterfølgende uden at man enten ødelægger stykkerne helt eller bare brækker nogle kanter af dem. Hvis man benytter sig af en konfektform i silikone til chokolade, så kan man krænge hele formen udenom chokoladen og på den måde få sit flotte og hele stykke chokolade ud efterfølgende. Desuden er min erfaring at chokolade forme i silikone giver en langt flottere og mere glansfuld overflade.
Konfektforme i silikone har grundet silikonens egenskab flere fordele. Dels er det let at få chokoladen ud, da overfladen ikke klistrer og en anden meget stor fordel er, at de er super lette at rengøre. Man kan nøjes med at vaske dem af i ganske almindeligt opvaskevand i hånden, men man kan også smide dem i opvaskemaskinen. I dag lever de fleste i en travl hverdag og derfor foretrækker mange, at køkkenting kan gå i opvaskemaskinen. Dette er også grunden til, at rigtig mange efterhånden har skiftet alle deres gamle traditionelle bageforme ud fra at være af metal og til i stedet for at bruge forme af silikone.
En af de ting som man bør tænke på, hvis man udelukkende køber sine forme til at bruge til konfekt er dybden i formene. Nogle forme kan godt give lidt rigeligt store stykker konfekt og specielt hvis man laver meget sød konfekt, så kan stykkerne godt blive for meget. Dette er dog ofte ikke noget problem, hvis man køber forme, som er opgivet til at være rigtige konfektforme. Men det er alligevel godt lige at have det med i overvejelserne. Jeg har selv en Cook and Baker konfektform med hjerter og denne form er meget dyb og derfor bruger jeg den ikke til sød chokoladekonfekt. Så hvis jeg skal lave en meget sød konfekt med fx praline i, så bruger jeg i stedet en af mine mange andre forme.

Se de bedste priser på chokoladeforme i silikone!

Andre spændende forme til konfekt.

Der findes rigtig mange forskellige forme til konfekt og lagt de fleste af dem, er klassiske forme med stjerner, hjerter, halvkugler, pyramider, rektangler eller blot ganske almindelig runde forme. Men hvis man gerne vil have lidt mere specielle forme, så kan man også sagtens finde det. Fx så er der efterhånden kommet et større udvalg af spændende forme til halloween, hvor man kan lave flagermus, skeletter, dødningehoveder eller græskar.

Find alle mulige sjove og flotte konfektforme her!

haloween bageforme