Dampshop Herning – Køb e cigaretter hos Dolfus Damp Bredgade 61 i Herning gågade

Der har i lang tid ligget en dampshop i Herning , men her for ganske nyligt kom der endnu en dampshop til Herning.

Dolfus – Dampshop i Bredgade i Herning

Den nye dampshop er den del af kæden Dolfus, som har forretninger i flere danske byer og nu også i Herning.
Dolfus virker til at være en rigtig professionel forretning, hvor man med lethed kan finde kontaktoplysninger online.
I forhold til mange andre fysiske dampshops, så virker Dolfus til at skille sig ud, ved at være meget professionelle omkring deres produkter og viden omkring deres produkter og omkring lovgivningen på dampområdet.

Personalet i Dolfus Dampshop i Herning

Jeg har ikke haft fornøjelsen af at besøge Dolfus i andre byer end Herning, så i resten af denne artikel, så vil Dolfus henvise til Dolfus Damp i Herning.
Når man træder ind hos Dolfus på nuværende tidspunkt, så kan man godt se, at der er tale om en helt nystartet webshop – specielt det fakta, at de ikke kan tage imod Dankort, da internettet ikke er installeret færdig beviser med tydelighed, at der er tale om en helt ny shop.
Personalet i dampshoppen er dog beviste omkring problemet og oplyser, at de er blevet lovet, at denne forholdsvis vigtige del er på plads indenfor 14 dage.
Det bliver skønt for damperne i Herning, at de i fremtiden kan svinge Dankortet, når de skal handle ind til deres e cigaretter.
Generelt virker personalet i forretningen til at være rigtig godt inde i brugen og lovgivningen omkring brugen af e cigaretter og væske til e cigaretter. Og stiller man et spørgsmål omkring noget, som de ikke føler, at de har styr på, så får man ikke bare et gæt eller en antagelse med på vejen. Derimod er de ærlige og fortæller, at de er i tvivl om emnet og tilbyder derefter at undersøge sagen nærmere. De virker derfor troværdige og man har ikke blot en følelse af, at man har fået “en sang fra de varme lande” af en sælger.

Konkurrenten på den anden side af gaden

Lige ovre på den anden side af gaden finder man endnu en dampshop midt i Herning gågade, men man vil også ved nærmere øjekast se, at der ofte er meget lang ventetid i den anden shop og derfor forventes det, at Herning godt kan bære endnu en dampshop. Brugen af e cigaretter er eksploderet de seneste år og med den meget svingende kvalitet på e cigaretter og tilbehør til e cigaretter, så bliver det skønt for Herningenserne og opland, at de kan prøve og købe deres e cigaretter og udstyr hos Dolfin Damp i fremtiden.

Dolfus Damp som kæden hedder ejer hjemmesiden Dolfusdamp.dk, hvor man finder deres forskellige dampshops og hvor man også kan finde alle relevante informationer omkring deres produkter.
Planen er at lancere en hjemmeside, der skal fungere som en online dampshop og så har man også muligheden for at møde ind i nogle af de fysiske dampshops.