Find billig kælk til børn og barnlige sjæle på tilbud.

Billige kælke til sne til både børn, baby, voksne og barnlige sjæle. Priser fra 20 kr.
Find den billigste kælk.
.
Når sneen vælter ned over Danmark vælter lige så mange børn og barnlige sjæle ud for at lege i sne og kælke. Der findes rigtig mange former for legetøj til sne og her kan du finde forskellige former for kælke og bobslæder og andre former for vinterlegetøj. Hvis vi finder specielle gode tilbud eller udsalg på kælke, vil vi lægge links ind her, så du altid har mulighed for at få dig en billig kælk.

Billig kælk.

Der findes den gode gammeldags kælk med to meder under og et bræt til at side på. I dag er en kælk ikke mere en trækælk med to jernmeder eller træmeder med jern under. I dag bliver langt de fleste kælke lavet af plastik. Man kan finde en billig kælk, hvor der som i gamle dage kun er en træksnor og et sæde hvor barnet kan sidde, men så kan man også købe en kælk, der er knap så billig og så får man en kælk med rat, så barnet selv kan styre, hvor de kører hen. Denne form for kælk er en fordel, hvis barnet skal bruge kælken på kælkebakken. Hvis man skal trække barnet på kælken, så er det ikke altid en fordel, at de selv kan styre kælken. Et af de helt nye hits indenfor kælk er en Zipfy kælk. En Zipfy kælk fås i både en børn og en voksen udgave. En Zipfy Junior kan bruges af børn i alderen fra ca. 3 til 6 år. En Zipfy kælk kan benyttes helt op til 125 kg og kan derfor både benyttes af børn og voksne. Zipfy kælk fås i rød, grøn, blå, lyseblå, orange, gul, lyserød, pink, lilla og sort. Du kan se mere om Zipfykælken her.
Se et kæmpe udvalg i forskellige kælke og bobslæder hos Eurotoys

Den billigste kælk.

Den billigste kælk får man, hvis man køber, det som kaldes et kælkebræt eller en slider. Et kælkebræt eller en slider kan man købe online til priser startende på omkring 20 kr. Et kælkebræt er en plastikplade, hvor der kun lige er plads til numsen og så er der et håndtag til at holde forenden af kælkebrættet oppe med, så det ikke sætter sig fast i sneen. Denne form for kælk er den billigste udgave og kan være rigtig sjov at lege med på kælkebakken. Man skal dog være en anelse varsom med disse kælkebræt, da man ikke kan styre på dem og derfor frarådes det, at man benytter dem i nærheden af store træer og andet, hvor barnet kan komme til skade.

Babykælk.

Man kan få en helt speciel kælk til baby. De kaldes for en babykælk. En babykælk er lidt bredere end almindelige kælke og sædet har et skridsikkert overtræk, der gør at babyen sidder bedre fast på kælken. På en babykælk er der desuden en sele eller et bælte, så man kan spænde babyen fast på babykælken. En Babykælk er naturligvis med træksnor.

At kælke i byen

Hvis du bor i en by og ikke ved hvor der ligger en kælkebakke, så tag et kig ind på din kommunes hjemmeside, her er der mange der informerer om gode steder at nye vintervejret i området og finde en god kælkebakke. Fx kan du se en oversigt over gode kælkebakker i København her.

Leave a Reply