Kristina Dam – køb billige illustrationer på tilbud online

Hvem er Kristina Dam?

Kristina Dam er en dansk designer, som blev uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2007. Hun har sidenhen arbejdet med mange grene af design og har givet udtryk for at hendes holdning er, at alt hvad man omgives af bør være smukt designet samtidig med at funktionaliteten bevares.
Kristina Dam designer ikke blot meget dyre værker, men hun har også fokus på, at man ikke behøver at benytte sig af dyre remedier for at udføre sin kunst. I mange henseender er det muligt at lave noget meget smukt for meget få midler. Hun har blandt andet skabt nogle flotte og meget simple illustrationer af arkitektoniske værker indenfor funktionalismen.
Se flere illustrationer af Kristina Dam hos Fenomen

Grafiske vægdekorationer.

Kristina Dam har udført mange flotte stykker kunst og design og en af hendes kreationer er de flotte geometriske vægdekorationer, som er designet med dobbeltklæbende tape og let sættes op på væggen. Disse vægdekorationer er meget unikke og skaber en helt fantastisk effekt.

Illustrationer fra Kristina Dam.

Noget af det mest moderne og sete hos den yngre generation i øjeblikket er Kristina Dams illustrationer. Der findes rigtig mange variationer og man kan være heldig at finde større optryk af illustrationerne, hvor man kan købe dem for priser omkring et par hundrede kroner og så kan man være heldig at få fingre i nogle af hendes mere specielle værker som bliver lavet i limited edition, hvor der kun laves ganske få tryk og hvor man dermed kan sikre sig, at man ikke ser den samme illustration inde hos naboen.
Se nogle af Kristina Dams illustrationer hos Fenomen