Løgstør rør – præisoleret fjernvarmerør

Når man skal trække en ny rørføring ind fra et eksisterende fyr, så kan der være rigtig mange penge at spare, hvis man vælger at skifte den gamle rørføring ud med ny moderne præisolerede rør.

Præ-isolerede varmerør

Man kan få flere former for fjernvarmerør, men det kan kun anbefales at fremtidssikre og sørge for at trække et fjernvarmerør, som indeholder et par ekstra rør. I nogle tilfælde vil det være nok at trække to rør ind i huset, men hvis man på et senere tidspunkt gerne vil lave et to-kreds varmesystem i stedet for det etstrengende, som måske findes i forvejen, så er det surt, hvis man skal have det hele gravet op igen. Specielt hvis man har støbt sit nye fjernvarmerør ned under fx et gulv i garagen, stalden eller lignende.
Se det store udvalg i fjernvarmerør fra Hedestoker

fjernvarmerør

Løgstør rør

Et fjernvarmerør kaldes af mange også for et løgstørrør. Men det er på en måde en lidt forkert betegnelse, da Løgstør er en fabrik, som blandt andet producerer præisolerede fjernvarmerør. Fabrikken Løgstør står ud over fremstillingen af fjernvarmerør eller præisolerede pexrør til private også for at producere og levere de helt store fjernvarmerør, som bliver gravet ned i de større veje rundt omkring i byerne. Denne type rør er i princippet det samme som de små der sælges til private, og den største forskel ligger i dimensionerne. Hvor man til private hjem i stor grad løber på præisolerede rør med en, to eller fire rør i, så er der rigtig mange i de kæmpe store fjernvarmerør, som lægges ned i byerne.

Præisoleret fjernvarmerør

Et ganske almindeligt præisoleret fjernvarmerør behøver ikke kun blive brugt til fjernvarme. Det er fuldstændigt det samme rør, som man benytter til at føre vand ind i ens hus fx fra fyret i et fyrrum. Hvis man vælger et rør med 4 strenge i, så fører man også koldt vandt inde i et af rørene, men dette er også en god sikring mod, at vandrør frostsprænges om vinteren.